Hundstrup – en landsby med den gode sjæl

Lidt inde i landet ligger Hundstrup med sine søde sving og en god blanding af næsten 500 børn og voksne. 

Meget godt er kommet fra de bølgende marker ved Hundstrup og omegn. Herfra blev digteren Mads Hansen inspireret til folkekære sange om det fynske landskab. Herfra er det måske ikke så kønne, men meget velsmagende Filippa æblet udviklet. Hundstrup er bestemt en god plet at både bo og gro på.

Omkring 70 af vores indbyggere bor i Den Selvforsynende Landsby – en øko-by i forlængelse af Hundstrup city, hvor der eksperimenteres med bæredygtigt byggeri og kollektiv selvforsyning. Projektet tiltrækker tilflyttere og besøgende fra hele landet og verden.

Hundstrup Borgerforening står bag et varieret udvalg af aktiviteter herunder selvfølgelig jævnlige fællesspisninger for hele byen. I øjeblikket kæmper en uafhængig gruppe ildsjæle for at få indflydelse på en nedlagt, central ejendoms fremtid. Her i Hundstrup tager vi nemlig gerne ansvaret for den gode udvikling i egen hånd.

Hvis du er havnet her på siden, fordi du overvejer at flytte til Hundstrup, så er du meget velkommen til at email eventuelle spørgsmål til Anja. Vi er ret gode til at tage imod nye folk!

 

Kontaktperson:

Anja Schou Hedicar,

Højgårdsvej 22, Hundstrup,

5762 Vester Skerninge,

Tel: 3030 4302,

anja.headicar@gmail.com

Fortællinger fra Hundstrup